Magunkról
JUDr. Dorian Merešš ügyvédi irodája független szlovák ügyvédi iroda, melynek székhelye Kassa közpöntjában található. Az iroda széleskörü jogi szolgáltatásokat nyújt hazai és külföldi személyeknek egyaránt, elsösorban a kereskedelmi jog, a polgári jog, a büntetöjog, a telekjog, a családjog, a munkajog, a közigazgatási jog és a penzügyi jog keretén belül, beleértve a jogvitás eljárásokban az ügyfél jogi képvisletét is.

Az ügyvédi iroda célja magas szintü jogi szolgáltatás nyújtása és ügyfelei megelégedettségének az elérése. E cél érdekében nagy hangsúlyt helyezünk az ügyfelekhez való személyes kapcsolatra és a szolgáltatás minöségére, gyorsaságára, hatékonyágára, annak rugalmasságára kihasználva minden jogszabályok által nyújtotta lehetöséget.

Ügyvédi irodánk törvény által elöírt, valamint az ügyvédi etika által is garantált titoktartás mellett ügyfeleiröl, illetve azok ügyeiröl semmilyen információt nem nyújt harmadik személyeknek. A titoktartás nincs idöben korlátozva. Bárminemü információk nyújtása harmadik személy részére, ideértve a sajtót és hozzátartozókat is, csakis az ügyfél elözetes, írásbeli jóváhagyásával lehetséges.

Jogi irodánk szlovák, orosz, angol és magyar nyelven kínálja szolgáltatásait.
Bevezetés   |   Szolgáltatások   |   Ajánlások   |   Árak   |   Elérhetöség